94% Coquilles (75% Sint-Jacobsschelp (schelpdieren) (Pecten maximus, hand geraapt in Noorwegen (FAO 27.2), water, zout, stabilisator: trifosfaten), 6% marinade (plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, lijnzaad), 11% zeezout, 3% peper, natuurlijke aroma’s, specerijenextract).
Voedingswaardetabel | Per 100g | %RI |
Energie kJ | 134 | 2 |
Energie kcal | 32 | 2 |
Vetten (g) | 0,5 | <1 |
waarvan verzadigd (g) | 0,1 | <1 |
Koolhydraten (g) | 0,0 | 0 |
waarvan suikers (g) | 0,0 | 0 |
Eiwitten (g) | 7,0 | 14 |
Zout (g) | 1,79 | 30 |
RI (reference intake) = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)
Bereiding van de coquilles:
Pan/grill: doe een beetje boter en/of olie in de pan. De coquilles ca. 4-6 minuten bakken. Halverwege keren.
Oven: plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 12-14 minuten.