Coquilles in zeezout-peper marinade, 6 stuks

94% Coquilles (75% Sint-Jacobsschelp (schelpdieren) (Pecten maximus, hand geraapt in Noorwegen (FAO 27.2), water, zout, stabilisator: trifosfaten), 6% marinade (plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, lijnzaad), 11% zeezout, 3% peper, natuurlijke aroma’s, specerijenextract).

Voedingswaardetabel Per 100g %RI
Energie kJ 134 2
Energie kcal 32 2
Vetten (g) 0,5 <1
waarvan verzadigd (g) 0,1 <1
Koolhydraten (g) 0,0 0
waarvan suikers (g) 0,0 0
Eiwitten (g) 7,0 14
Zout (g) 1,79 30

RI (reference intake) = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)

Bereiding van de coquilles:

Pan/grill: doe een beetje boter en/of olie in de pan. De coquilles ca. 4-6 minuten bakken. Halverwege keren.
Oven: plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 12-14 minuten.