94% Roodbaars (vis) (Sebastes marinus) (met sleepnetten in het Noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan, Noorse zee, Spitsbergen en Bereneiland (FAO 27.2)), 6% marinade (plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, lijnzaad, palm, shea), groenten (uien, paprika, knoflook, prei), zout, specerijen (kurkuma, zwarte peper, paprika, gember, chilipeper, kardemon, komijn), natuurlijke aroma’s, kurkuma extract, kruiden (lavas, bieslook)).
Voedingswaardetabel | Per 100g | %RI |
Energie kJ | 794 | 10% |
Energie kcal | 191 | 10% |
Vetten (g) | 12,6 | 18% |
waarvan verzadigd (g) | 3,2 | 16% |
Koolhydraten (g) | 0,4 | <1% |
waarvan suikers (g) | 0,2 | <1% |
Eiwitten (g) | 18,5 | 37% |
Zout (g) | 0,55 | 9% |
RI (reference intake) = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)
Bereiding:
Pan/grill: doe een beetje boter en/of olie in de pan. De filet 6-8 minuten
bakken. Halverwege keren.
Oven: plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C)
gedurende 15 minuten.