Deze chili zeewolf is licht pittig, maar met de mango-avocado salsa écht een goede combi! Dit recept is heel snel klaar en ontzettend makkelijk om te bereiden. Probeer jij het uit?
Chili zeewolf met salsa van avocado en mango
Porties: 2 personen
Equipment
- Oven
- Kookpan
- Keukenmes
Ingredienten
- 2 zeewolffilets
- rijst of quinoa
- limoenschil
- koriander
- ½ mango
- ½ avocado
- ½ rode ui
- ½ paprika
- ½ jalapeño zonder zaadjes
- 1 eetlepel sinaasappelsap
- 2 eetlepels limoensap
Chilimarinade
- 2 eetlepels limoensap
- ½ theelepel paprikapoeder
- ½ theelepel chilivlokken
- ½ theelepel peterselie
- 1 eetlepel olijfolie
- zout en peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak de chilimarinade door alle ingrediënten te mengen. Marineer de zeewolf en zet in de oven voor 15 minuten.
- Vul een kookpan met water en kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Giet de rijst af en laat deze nog 3 minuten droogstomen.
- Snijd de mango, avocado, ui, paprika en jalapeño klein. Meng een eetlepel olijfolie met de sinaasappelsap, limoensap, limoenschil en koriander. Voeg toe aan de groenten en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de zeewolf in chili marinade met rijst en salsa. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!