Op zoek naar een snelle, makkelijke maaltijd? Probeer dit Thaise gerecht met kabeljauwburger eens. Serveer met rijst om het gerecht helemaal af te maken.
Kabeljauwburger met Thaise salade
Porties: 2 personen
Equipment
- Bakpan
- Wokpan
- Keukenmes
Ingredienten
- 2 kabeljauwburgers
- 1 rode ui
- 1 komkommer
- 1 rode peper zonder zaadjes
- 100 gram taugé
- 200 gram peultjes
- 250 gram paksoi
- 1 handje pinda’s
- 1 handje cassavekroepoek
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 klontje boter
Dressing
- 2 limoenen
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel vissaus
- 1 theelepel bruine suiker
Instructies
- Snijd de paksoi klein. Verhit een eetlepel olijfolie in een wok. Wok de paksoi, peultjes en taugé circa 4 minuten.
- Snijd de komkommer, ui en rode peper klein. Maak de dressing door de knoflook te raspen en te mengen met de rest van de ingrediënten. Giet de dressing over de groenten. Meng goed door elkaar.
- Serveer de kabeljauwburgers met de Thaise salade. Garneer met gehakte pinda's en cassavekroepoek. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!