Hamburgers to the next level! Kabeljauwburgers met heerlijke coleslaw, pittige chipotlesaus en krokant broodje. Prikker erin en eet smakelijk!
Kabeljauwburgers
Porties: 2 personen
Equipment
- Bakpan
Ingredienten
- 2 crunchy kabeljauwfilets
- ½ rode ui
- ½ winterpeen
- 150 gram verse rode kool
- 150 gram verse witte kool
- 2 takjes verse peterselie
- 2 eetlepels chipotlesaus
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 hamburgerbroodjes
Coleslaw dressing
- 1 eetlepel Zaanse mosterd
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels appelciderazijn
- 3 eetlepels mayonaise
Instructies
- Snijd de rode kool, witte kool, ui, winterpeen en peterselie klein. Maak de coleslaw dressing door alle ingrediënten te mengen. Voeg de groenten toe en roer goed door.
- In dit recept gebruiken wij kabeljauwburgers van Freshly Fish. Maar je kunt de burgers natuurlijk ook zelf maken! Neem 2 kabeljauwfilets, dep droog en paneer aan de hand van deze stappen.
- Verhit een eetlepel olijfolie of boter in een bakpan. Bak de kabeljauwburgers ongeveer 4 minuten aan beide kanten. Snijd ondertussen de hamburgerbroodjes doormidden. Smeer in met boter en gril kort in de oven.
- Beleg de broodjes met de kabeljauwburger en coleslaw. Maak af met een beetje chipotlesaus. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!