Kibbeling maar dan nét even anders. Ben je op zoek naar een snel en makkelijk recept met kibbeling? Probeer dan dit recept met vistaco's. Deze taco's zet je binnen recordtijd op tafel en zijn een gegarandeerd succes.

Taco’s met kibbeling en avocado

Bereidingstijd: 20 minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: avocado, Kibbeling, taco’s, Vistaco’s
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes

Equipment

  • Frituurpan

Ingredienten

  • 400 gram kabeljauw
  • 500 gram slamelange
  • 1 avocado
  • 6 wraps
  • ravigotesaus

Kibbelingbeslag

  • 100 gram bloem
  • 150 ml melk
  • 1 eidooier
  • viskruiden

Instructies

  • Verhit een frituurpan of hoge pan met zonnebloemolie tot 180 °C. Snijd de kabeljauw in kleine stukjes. Breng op smaak met de viskruiden. Meng de dooier en bloem tot er geen klontjes meer zijn. Voeg de melk toe en roer goed door.
  • Haal de kabeljauwstukjes door het beslag. Zorg dat ze goed bedekt zijn. Frituur de kibbeling ongeveer 5 minuten tot de stukjes goudbruin zijn.
  • Maak ondertussen de salade. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees klein. Meng met de slamelange. Verwarm de wraps in een pan. Beleg de wraps met de salade met avocado en gebakken kibbeling.
  • Serveer de taco's met kibbeling en avocado met ravigottesaus. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!