Vanavond zin in een heerlijke romige quiche? Probeer dan deze eens! Makkelijk om te maken en de oven doet het meeste werk.
Quiche met zalm en broccoli
Porties: 4
Ingredienten
- 6 plakjes bladerdeeg
- 6 eieren
- 200 gram zuivelspread
- 600 gram broccoli
- 200 gram zalm
- 100 gram geraspte kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een quichevorm in en bekleed met bladerdeeg.
- Verhit ruim water in een pan. Snijd de broccoli in kleine roosjes en voeg toe aan de pan en kook 10 minuten.
- Klop de eieren en roomkaas met een garde los in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
- Giet de broccoli af en verdeel de broccoli over de vorm. schenk vervolgens het eimengsel erover. Verdeel de broccoli over de vorm en schenk vervolgens het eimengsel erover. Verdeel ook zalm in stukken over de quiche. Besprenkel de quiche tot slot met geraspte kaas.
- Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 40 minuten goudbruin en gaar. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!