Een heerlijk visrecept met een verrassende tomatencrumble. Lees snel verder om dit recept te maken!
Roodbaarsfilets in tomatencrumble
Porties: 2 personen
Equipment
- Oven
- Ovenschaal
Ingredienten
- 2 roodbaarsfilets
- 30 gram Parmezaanse kaas
- 100 gram zongedroogde tomaten
- 200 gram verse tomaten
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 3 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels paneermeel
- 2 teentjes knoflook
Kruiden
- 1 handje verse peterselie
- 1 handje verse rozemarijn
- 1 handje verse tijm
- zout en peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de knoflook en snijd de zongedroogde- en verse tomaten fijn. Schep dit in een kom. Voeg een eetlepel olijfolie, paneermeel, geraspte Parmezaanse kaas en de citroensap toe. Snijd de verse kruiden klein en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Haal de roodbaars uit de verpakking en verdeel de tomatencrumble over de vis. Zet in de oven voor ongeveer 15 minuten. Serveer de roodbaars met tomatencrumble met rijst of gebakken aardappelen. Garneer met de peterselie. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!