Zalm is een krokant bladerdeegjasje, dat ziet er toch direct al feestelijk uit? Bovendien smaakt het ook fantastisch lekker! Bovendien hoef je niet zelf met bladerdeeg en zalm in de weer, maar koop je Zalm Wellington gewoon bij Freshly Fish. En strijk jij stiekem met de eer 😉
Zalm Wellington met spinazie
Porties: 2 personen
Ingredienten
- een Zalm Wellington uit de visbox
- 200 gram spinazie
- 60 gram Jonge kaas
- 1 ei
- een handje walnoten
- een handje pompoenpitten
Voor de dressing
- 2 eetlepels yoghurt
- 2 theelepels mosterd
- 2 theelepels honing
- 2 theelepels dille
- een mespuntje peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de zalm Wellington in de oven en bereid zoals op de verpakking staat vermeld.
- Kook het ei hard in 5 – 6 minuten. Was de spinazie, snijd de kaas en het ei in stukjes. Voeg alle ingrediënten bij elkaar en schep door elkaar.
- Meng in een schaaltje de ingrediënten voor de dressing en verdeel over de salade
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!